Sport

Kommer fra sju strake seirer: Nå vil de snyte Vipers for gullet

Storhamar har vunnet de sju siste kampene med utrolige 13,5 mål i snitt, og foran søndagens kamp i Aquarama øyner de muligheten til å snappe seriegullet fra storfavoritten.

Trener Arne Senstad har virkelig fått fart på Heidi Løke (her sammen med sønnen Oskar) og resten av Storhamar-laget. Søndag kommer de til Aquarama. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

KRISTIANSAND/HAMAR: – Vi hadde en lignende seiersrekke før vi skulle opp mot Vipers i høst, da var det flere – inkludert Kenneth Gabrielsen – som gjorde narr av oss da jeg sa at vi kom til å bli enda bedre utover våren. Men siden den gang har spillere som Kamilla Sundmoen og Heidi Løke med flere, fått tid til å utvikle seg etter ikke optimale oppkjøringer. Så da har vi fått den stigningen jeg håpet på, sier en svært fornøyd Storhamar-trener Arne Senstad.

Det er ikke rart at han er stinn av selvtillit. Mens de fleste ser på Vipers som klare gullfavoritter, og Larvik som den klareste utfordreren, har Storhamar i vinter litt i det stille feid motstanderne av parketten. De startet vårsesongen med et 29–30-tap hjemme mot Larvik, deretter sju strake seirer – inkludert en 46–22-seier mot Oppsal onsdag.

Les hele saken med abonnement