Sport

«Tutta» sparket caddien

Golfproffen Suzann Pettersen har sparket caddien sin fra fjorårets suksessesong.

Suzann Pettersen vil bli best i verden.
  • Svend Ole Kvilesjø (video)

Ginn Open starter torsdag . Tutta går første runden sammen med tittelforsvarer Brittany Lincicome og Meg Mallon. De starter på hull klokken 15.16 norsk tid. Suzanns scorekortResultater / live scoringCaddien James Walton hjalp Pettersen til å klatre til tredjeplass på verdensrankingen, men Pettersen har bestemt seg for å satse på en mer rutinert caddie.

Derfor har «Tutta» hentet inn Greg Johnson, som tidligere har jobbet med Michelle Wie, Juli Inkster og Brittany Lincicome.

— James Walton har gjort en flott jobb for Suzann. Sammen har de klatret til tredjeplass i verden. Men for å ta de siste stegene videre, behøver hun også en caddie i verdensklasse, sier trener Gary Gilchrist til VG.

Alt om de norske proffenes utfordringer denne uken Etter en friuke (da Lorena Ochoa igjen vant suverent i Mexico), er Suzann Pettersen klar for nye utfordringer. LPGA-touren befinner seg i Florida i to uker, og Tutta spiller både Ginn Open i Reunion og Stanford International Pro-Am i Aventura. Kremen på plass 49 av de 50 som har spilt inn mest penger på LPGA-touren hittil i sesongen, samt ni av de 10 beste på verdensrankingen, er med i denne ukens Ginn Open. Brittany Lincicome er tittelforsvarer. I fjor endte «Tutta» på delt 11. plass. Følg turneringen tett her på golf.no. For to uker siden klarte Tutta cut'en med et nødskrik i årets første major-turnering, Kraft Nabisco Championship. Deretter spilte hun seg helt opp til delt annenplass med en 65-runde lørdag og 68 slag søndag.

Les også

  1. Sterk norsk innsats

  2. - Doping en privatsak

  3. - Han er definitivt ikke for doping

  4. Velger bort Mexico igjen

  5. Forsvarte annenplassen

Les mer om

  1. Golf