Sport

Ny Vipers-spiller sikter høyt: – Målet mitt er å bli verdens beste

Josefine Intelhus (19) har tatt med seg barndomsdrømmen når hun nå skal utfordre Linn Jørum Sulland og Silje Waade om høyrebacken i Vipers.

– Da jeg ble tatt ut i min første landslagstropp for fem år siden, ble vi bedt om å skrive en målsetting for når vi satte et mål om å komme på A-landslaget. Da skrev jeg 2020. Nå tenker jeg om det at når jeg blir tatt ut, så skal jeg være klar, sier den venstrehendte bakspilleren, Josefine Intelhus. Foto: Bjelland, Kjartan

– Målet er å bli verdens beste håndballspiller. Det er drømmen min, og den har jeg tenkt til å følge. Og i en klubb med så store ambisjoner og så gode spillere, tror jeg det er gode muligheter for å utvikle meg, sier Josefine Intelhus – en av foreløpig fire nysigneringer i Vipers.

Sammen med ett år yngre Henny Reistad, som også kommer fra Stabæk, representerer hun ungdommelig pågangsmot mens Silje Waade (24) og Hanna Yttereng (27) har mer rutine. Men til ennå ikke ha fylt 20 år, har Intelhus likevel rukket å få med seg mye. Hun har vært med på aldersbestemte landslag så lenge hun har vært gammel nok, og selv om hun var ute i lang tid med både avrevet korsbånd og kyssesyken, spiller hun i sommer sitt fjerde internasjonale mesterskap for juniorlandslaget.

Les hele saken med abonnement