Sport

Raiola avviser eget dødsfall på Twitter: – Jeg er forbannet

Fotballagent Mino Raiola skriver på Twitter at han er forbannet over meldingene om hans død som kom i flere internasjonale medier.

Mino Raiola er verdens kanskje mest kjente fotballagent.
 • NTB

«Nåværende helsestatus for dem som lurer: Forbannet etter at de tar livet av meg for andre gang på fire måneder», heter det på Raiolas Twitter-konto.

Avisen La Repubblica skriver at Raiolas lege også avviser Raiolas dødsfall.

Alberto Zangrillo, leder for anestesi- og intensivavdelingen ved San Raffaele sykehus i Milano, sier han er opprørt over dem som spekulerer i Raiolas død.

Torsdag ettermiddag ble det meldt i italienske medier, blant dem TV-kanalen TgLa7 at Raiola var død. Storaviser som Gazzetta dello Sport og Il Messaggero gjorde det samme før flere internasjonale medier meldte seg på. Det ble likevel aldri bekreftet fra pårørende eller kretsen rundt agenten.

En rekke norske medier, deriblant VG, TV 2, Dagbladet og NTB, viderebrakte nyheten.

Raiolas agentbyrå sa til VG at det var diktet opp. José Fortes Rodriguez, av mange omtalt av agentens nærmeste, meldte til nederlandske NOS at Raiola er i dårlig form, men at han ikke er død.

Journalist Tancredi Palmeri tvitret også om Raiolas død. Deretter beklaget han.

«Det var ikke spekulasjoner eller om å være først. Jeg gjør aldri noe slikt. Nyheten ble meldt av TgLa7, den største TV-kanalen i Italia og bekreftet av alle de største mediene i Italia», skriver Palmeri.

Raiola representerer i tillegg til Erling Braut Haaland spillere som Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba. Han har også Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma og Matthijs de Ligt på sin liste.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5