Sport

TV 2-ekspert tror Zuccarello har spilt sin siste landskamp

TV 2s ishockeyekspert Bjørn Erevik tror ikke Mats Zuccarello dukker opp på VM-isen i Finland om Minnesota Wild blir slått ut i NHL-sluttspillet.

Mats Zuccarello har trolig spilt sin siste landskamp og vil trolig ikke være aktuell for VM i Finland. Her under OL-kvalifiseringen i august.
  • NTB

Mats Zuccarello bidro med to assist da Minnesota Wild slo tilbake og vant den andre kampen i best av sju mot St. Louis Blues i 1. runde av NHL-sluttspillet. Dermed må det spilles minst fem kamper

Uansett om Wild skulle bli slått ut allerede etter 1. runde vil trolig ikke Norges eneste spiller i NHL være med på det norske laget i VM.

– Nei, han spiller ikke VM. Vi ser spillere som blant andre Bonsaksen også, en veteran som etter en lang sesong trenger hvile for å kunne spille enda lenger. Jeg tror det er de samme vurderingene Mats gjør. Det er ikke noe som hadde vært mer gledelig enn å se han i landslagsdrakt, men han har nok dessverre spilt sitt siste VM for Norge, tror jeg, sier TV 2s ishockeyekspert Bjørn Erevik

Norge innleder VM i Finland 13. mai hvor vertsnasjonen er motstander i Tammerfors.

Norge møter også Storbritannia (15/5), Latvia (16/5), Østerrike (18/5), Tsjekkia (21/5), Sverige (22/5) og USA (24/5).

Les mer om

  1. Mats Zuccarello