Sport

God runde av Bjørnstad

Henrik Bjørnstad gikk en god andrerunde i California, men det svake spillet på førsterunden gjorde at han ikke klarte cut'en.

Henrik Bjørnstad spilte en god andrerunde, men det svake spillet på torsdag ødela for mye.
 • Petter Bøifot

Resultater/livescoreBjørnstads scorekort 26-åringen fullførte andrerunden på tre under par, men det var ikke bra nok til å klare cut'en. Bjørnstad satte i fire birdier mot en bogey, men det svake spillet på førsterunden hadde gitt han for mye å rette opp. Han endte på to over par, noe som til slutt var fattige ett slag bak cut-grensen.

Må dra tomhendt

Dermed tjener han ikke noe penger denne uken, noe som er et hardt tilbakeslag i kampen om å få spille resten av turneringene i år. Han er garantert tre til, men må ende blant de 60 beste for å få spille Tour Championship om en snau måned. Før ukens turnering lå han på 84. plass på pengelisten.

Positiv andrerunde

Det positive var at Bjørnstad viste godt spill på andrerunden og det kan han ta med til neste gang. Forhåpentligvis var den svake førsterunden kun et arbeidsuhell for nordmannen, som i det siste har vist seg fra en god side. Turneringen ledes etter to runder av Jon Mills, Chris Baryla og Jeff Wood, på ni under par. Neste turnering på Nationwidetouren spilles fra torsdag i Texas.

 1. Les også

  Alt sviktet for Bjørnstad

 2. Les også

  En under for Bjørnstad

 3. Les også

  Falt noen plasser

 4. Les også

  - Han er veldig motivert

 5. Les også

  Bjørnstad storspilte

 6. Les også

  Klar for comeback

 7. Les også

  - Har så mye talent

 8. Les også

  Reiser hjem

Les mer om

 1. Golf