- Brovold bør vinne på Onsøy

Golfpro Thor Bøckmann på Onsøy GK tror helgens turnering på P4-touren blir en tett kamp mellom Lars Petter Brovold og Jan-Are Larsen. Men at hjemmefavoritten Brovold vinner.

  • Svend Ole Kvilesjø

Thor Bøckmann har gått caddie for Brovold i flere turneringer og har gitt Onsøy-spilleren mange gode råd på veien. Denne gangen skal pro'en selv delta i turneringen. — Dersom ryggen holder, sikter jeg meg inn på en plassering blant de 15 beste, sier Bøckmann til Fredrikstad Blad. Lars Petter Brovold spilte British Masters på europatouren i midten av mai. Han greide ikke cut'en og havnet på en 143. plass. Jan-Are Larsen var med i forrige ukes Irish Open, men klarte ikke cut'en. Uken før gikk det derimot mye bedre, da Larsen kom på en delt åttendeplass i Tessali-Metaponto Open, en del av Challenge-touren. Nok en hjemmefavoritt I kvinneklassen er det mange som tror at Amalie Valle (17) skal ta seieren hjem. Hun startet sesongen med å vinne åpningsturneringen på P4-tour'en, på Meland i Bergen. Deretter slo hun Marita Engzelius i omspill og vant A-tour på Solastranden. I forrige endte Amalie Valle på en flott niendeplass i den store juniorturneringen Swedbank Open i svenske Halmstad. Til daglig er 17-åringen elev ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) .

<b>På europatour-kvalifiseringen</b> i november var Thor Bøckmann (t.v) ballvasker, caddie og rådgiver for Lars Petter Brovold. På Onsøy denne uken konkurrerer de mot hverandre.