Krog og Moan dropper Lahti-renn

OL-heltene er slått ut av sykdom.

HVILER: Magnus Krog og Magnus Moan i den første øvelsen i Sotsji. Til helgen står de over konkurransene i Lahti.
  • 100% Sport

Duoen skulle etter planen konkurrere i Lahti én uke etter Sotsji-OL, men de velger i stedet å bli hjemme for å bli frisk og rask til de nært forestående verdenscuprennene i Trondheim.

— For min egen del er det snakk om en kraftig forkjølelse. Det er nok flere årsaker til det, men først og fremst er det nok en utladning etter det vi har vært gjennom i det siste, sier Magnus Moan til TV 2. De norske kombinertgutta ble feiret med limousin, champagne og kake i Granåsen søndag kveld. Trener Bjørn Kåre Ingebrigtsen mener det er naturlig at man blir syk etter et par harde OL-uker.

— Nå har gutta vært påkoblet så lenge. Når du da endelig får satt deg ned og slappet av, kan det ofte skje at ballongen sprekker. De har vært gjennom tøffe påkjenninger og kunne kanskje gjort det litt bedre på reise- og restitusjonsbiten. Men når det først blir slik, er du gjerne ekstrem sårbar i etterkant, sier Ingebrigtsen til TV 2. En annen OL-helt, Jørgen Graabak, skal derimot delta i Lahti. Dit skal også Håvard Klemetsen, Mikko Kokslien, Jan Schmid, Thomas Kjelbotn, Truls Johansen og Ole Martin Storlien.

Kombinertgutta gjorde stor suksess i Sotsji-OL. De sikret Norge to gull, en sølv og en bronse.

(©NTB)