Sport

Hovland startet fantastisk, men innspurten ødela

Med eagle på 2. og 5. hull spilte Viktor Hovland seg opp i tetsjiktet i PGA-turneringen i Hilton Head, men birdiene han trengte for å utfordre de beste uteble.

Viktor Hovland storspilte på begynnelsen av søndagens runde under PGA-turneringen i South Carolina, med eagle både på 2. og 5. hull.
  • NTB

Nordmannen startet dagen på delt 36.-plass, men han var etter fem spilte hull på den siste runden oppe på delt 8.-plass bare to slag bak lederne. Han holdt seg unna bogey resten av runden, men det ble med en enste birdie på 8. hull.

På det tidspunkt var Hovland bare ett slag bak lederne, men med par på alle de ti siste hullene så han lederne dra fra ham. Hans 66-runde gir en god plassering, men var ikke nok til å blande seg i kampen om de aller beste plassene.

Hovland innledet turneringen med en meget sterk 65-runde torsdag, men falt nedover da han brukte 71 slag fredag. Etter lørdagens 68-runde var han seks slag bak tetkvartetten.

Både på 2. og 5. hull søndag senket Hovland eagleputter fra mindre enn to meter. Han brukte bare tre slag på hull som normalt krever fem.

De fire spillerne som var i delt ledelse etter tre runder hadde ennå ikke tatt fatt på finalerunden da Hovland hadde senket birdieputten.

(©NTB)

Les mer om

  1. Golf
  2. Viktor Hovland