Sport

Gjekstad imponert over gulljentenes utvikling: Slik vil han ta Vipers til nye høyder

Med seriegull – og Champions League-plass – i boks, mener påtroppende trener Ole Gustav Gjekstad at alt ligger til rette for at Vipers kan ta nye steg mot europatoppen.

Slik så det ut da Vipers feiret sitt første seriegull foran nesten 2000 tilskuere i Aquarama mandag. Påtroppende trener Ole Gustav Gjekstad tror laget har et enda større potensial. Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

KRISTIANSAND: – Dette var både utrolig gøy og veldig viktig. Nå som vi vet at vi har sikret oss plass i Champions League, og slipper å forberede kvalifisering, blir det mye enklere å planlegge sesongen. I tillegg er det veldig positivt for økonomien. Gullet gir en serie av positivitet som gir gode muligheter for videre utvikling, sier Ole Gustav Gjekstad.

Siden han ble presentert som ny Vipers-trener for en liten måned siden, har han rukket å sette seg litt bedre inn i stallen. Det som allerede er klart er at strekspiller Kari Brattset forsvinner til Györ, målvakt Sakura Hauge går til danske Nykøbing Falster mens Kristine Lunde-Borgersen går tilbake til stillingen som assistenttrener. I tillegg er det også klart at kantspiller Pernille Wang Skaug og bakspiller Kristin Nørstebø forsvinner mens situasjonen rundt Lina Jensen er uavklart.

Les hele saken med abonnement