Sport

Engelin: - Kollapsen er uakseptabel

Keeperen likte dårlig at seieren glapp for Dragons.

  • Jacob Nygaard

Lørenskog – Storhamar 7-6 e.f. (1-3, 0-1, 5-2, 1-0)

Storhamar gikk i garderoben til andre pause med en 1-4-ledelse, og de fleste trodde kampen allerede var avgjort. Lørenskog snudde kampen i sisteperioden, i det som ble et mareritt for de gule og blå.

Jesper Engelin kunne ikke klandres direkte for noen av målene, men han likte dårlig at seieren glapp.

Uakseptabelt

For med 1-4 før tredjeperioden, scoret Lørenskog fem mål i den siste. Dragons svarte to ganger, og kampen gikk videre til sudden death. Med 24 sekunder igjen scorer James Sixsmith sitt fjerde mål for anledningen, og brøt dermed Storhamars seiersrekke.

— Vi leder med tre mål og føler sikkert at vi allerede har vunnet kampen. Så slipper vi inn et tidlig baklengsmål og får helt panikk. Mange skal gjøre mye på egen hånd, og få pasninger sitter på bladet. Vi bør selvsagt kunne holde på seieren da vi leder med tre mål. Kollapsen er helt uakseptabel, mener dragenes sisteskanse for anledningen.

Stemningen i Dragons-garderoben etter kampen var laber. At Lørenskog kanskje er ligaens mest komplette lag, hadde de fleste glemt etter å ha rotet bort seieren og to poeng.

— Hvis vi spiller slik vi egentlig skal, så er vi like gode som dem. Det viste vi i de to første periodene. En drit dårlig tredjeperiode ødelegger for oss, sier Engelin.

- Skjedd bedre lag

Michael Smithurst sliter med å sette fingeren på hva som gikk så veldig galt i tredjeperioden.

— Mange trodde vel at det skulle ryke for oss i dag, og det er lett og glemme hvor gode Lørenskog faktisk er, sier Smithurst, og fortsetter:

— Det finnes bedre lag enn oss som har tapt en slik ledelse. Selvtilliten fikk seg ingen enorm smell bare fordi vi tapte borte mot Lørenskog. Nå skal vi nullstille til treningen på mandag, før det braker løs på nytt om ikke lenge, sier han.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Storhamar
  3. Lørenskog IK