Super Bowl-stjerne med Haaland-advarsel: – Pass deg, kompis!

PHOENIX (VG) Kansas City Chiefs-stjernen Travis Kelce har en klar beskjed til Erling Braut Haaland før Super Bowl på søndag.

– Pass deg! Pass deg, kompis!

Travis Kelce ser rett i kameraet til VG med en «streng» pekefinger til Erling Braut Haaland – dog med glimt i øyet og et smittende smil på lur.

For Kansas City Chiefs-spilleren prøvde å få tak i nordmannen på Twitter tidligere denne sesongen etter å ha kopiert Haalands virale «pekefeiring». Men han fikk ikke svar.

– Nei, han sendte aldri noe tilbake! Jeg ble sur, sier Kelce til VG, med et glis.

– Men han har de kuleste feiringene da. Han er et beist, sier han.

Kelce er ikke den eneste som har kopiert Haaland. Lagkamerat JuJu Smith-Schuster har tatt den ikoniske «yoga-feiringen». Det samme har spillere som Kyler Murray og Allan Lazard.

Travis Kelce er blant spillerne med lavest odds for å score en touchdown i Super Bowl, men han vil ikke love en ny Haaland-feiring.

– Jeg vet ikke, jeg har ikke planlagt noe ennå. Jeg skal nok finne på noe hvis jeg er så heldig at jeg scorer en touchdown.

POPULÆR: Mange hadde møtt opp for å stille Travis Kelce et spørsmål eller to tirsdag. Han setter pris på oppmerksomheten han og broren Jason får før deres historiske Super Bowl.

Kelce er 195 cm høy, omtrent nøyaktig det samme som Erling Braut Haaland. Begge har en svært fysisk kroppsbygning, og har både spenst og spinnville atletiske evner.

– Tror du Haaland kunne spilt tight endtight endEn posisjon i angrep som både er med på å blokkere og ta imot pasninger fra quarterbacken. Man er avhengig av både fysikk og atletiske evner. i NFL?

– Oi, jeg vet ikke, han er jo en stor fyr. Jeg tror han har en sjanse. Han er jo en atlet, så han hadde funnet ut av det, sier Kelce.

På tirsdagens pressetreff i Scottsdale i Arizona var flest journalister samlet rundt quarterback Patrick Mahomes. Men ikke langt færre hadde tatt turen til podiet til Kelce.

Den 33 år gamle tight enden blir søndag historisk sammen med storebroren Jason Kelce (35) som det første brødreparet som noensinne møtes på banen i en Super Bowl.

Jason spiller center for Philadelphia Eagles.

– Det er så surrealistisk at denne kampen kommer til å vises overalt, i hele verden, og alle kommer til å snakke om meg og broren min. Det er enda mer surrealistisk. Det er en unik situasjon, og vi setter pris på all oppmerksomheten, sier Kelce.

Se Super Bowl direkte på VG søndag fra kl. 22

VG I USA: VGs reporter Mattis Holt følger Super Bowl-uken i Phoenix, Arizona.