Konkurrentene nyter solen på Tenerife. Norges OL-håp legger gullplanen på gamle trakter i Suldal

Korona og karantene gjør at Christian Sørum og Anders Mol må endre sitt vanlige opplegg og bytter Spania med Sand i OL-sesongen.

Christian Sørum og Anders Mol har byttet ut strendene på Tenerife med Sandsfjorden.

På en høyde en liten avstikker fra Sand sentrum legges grunnlaget for det som kan bli en historisk OL-medalje. Det hoppes, smashes og ropes i Sandhallen. I det anonyme bygget trener verdens beste sandvolleylag. De er norske og har i over to år vært rangert på topp. Norge har flere utøvere det forventes store ting av i det utsatte mesterskapet, men sandvolleyduoen Anders Mol og Christian Sørum er kanskje de største favorittene i rødt, hvitt og blått i OL i Tokyo i sommer. Ambisjonene er høye, og innfris de, blir det tidenes første norske olympiske gull i sandvolley.

I en vanlig sesongoppkjøring hadde de trent seg svette på Kanariøyene, men i høst har de valgt å pendle til ToppVolley Norges anlegg annenhver uke. Og mens konkurrentene legger ut solskinnsbilder på Instagram, legger Mol og Sørum grunnlaget for et norsk OL-gull i Suldal. I høst må alle som reiser fra Spania til Norge i karantene, og for å unngå perioder med karantene har de holdt seg hjemme.

Les hele saken med abonnement