Sport

Warholm vil ikke være for åpen: – Leif har brukt 40 år på å bygge det opp, vi kan ikke bare gi det bort

Tidligere i høst ble det kjent at suksessdokumentaren om Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes ikke går på en sesong nummer to, selv om tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

Karsten Warholm og Leif Olav Alnes ga fansen et innblikk i hverdagen deres i høst. Her er de sammen før Karsten Warholm International i februar.

I september og oktober fikk TV-seere og Warholm-fans et dypere innblikk i hverdagen til verdensmesteren gjennom TV-dokumentaren «Karsten og Leif» i fem episoder. Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg, særlig etter den første episoden, der duoen satte seg ned og tok seg en prat med selveste Kong Harald.

– Det er litt morsomt, fordi det var nok mange unge som hadde gledet seg til fart og action i første episode, men så var det tre karer som satte seg ned og snakket rolig og forsiktig. Likevel er det nok den episoden vi har fått mest positive tilbakemeldinger på. Jeg mener den var veldig givende for oss og har inntrykk av praten var ganske unik, det var en fin og personlig prat, sier Warholm til Sunnmørsposten, og legger til:

Les hele saken med abonnement

Serietips

Nyhetsbrev Trenger du en ny serie å se på? Få rykende ferske anbefalinger fra film- og serieanmelder May Synnøve Rogne på e-post.