Sport

Kristiansand Topphåndball mener disse blir viktige for storsatsingen

Start hadde inntil nylig Club 21. Nå har Kristiansand Topphåndball (KTH) sitt eget nettverk som de håper skal bli en nøkkel i satsingen mot norgestoppen.

Her er representanter for både sponsorer og ringen til den nye håndballsatsingen i Kristiansand: Øystein Hjorthaug (foran t.v.), Tommy Egeli, Kenneth Engdal, Glenn Olsen, Sarah Vestvik (2. rad t.v.), Lise Løvaas, Siw Arstad, Peter Thyssen (3. rad t.v.), Robin Rosander Haugsgjerd, Alexander Tolfsen, Per E. Johannessen, Vegard Kalstad, Alf Helge Holtskog, Espen Fyllingen, Dragan Sladojevic, Dagfinn Berg, Jonny Vildalen, Kjetil Berntsen, Kurt Mosvold, Morten Askildsen og Håkon Gran. Foto: Privat

– Dette er en av bærebjelkene i satsingen vår, sier styreleder Tommy Egeli - som i helga er på tur til håndball-VM i Danmark med KIF-ringen, som nå har blitt omdannet til KTH-ringen.

Torsdag fortalte styreleder Tommy Egeli og ressursperson og initiativtaker Kurt Mosvold om den nye offensive håndballsatsingen på herresiden i Kristiansand. KIF, Randesund og AK28 har gått sammen om en elitesatsing, og målet er opprykk til eliteserien neste år og å vinne medalje i eliteserien i løpet av fire år.

Les hele saken med abonnement