Sport

Slåssing eller lek?

Fredrik Winsnes og Espen Johnsen ser på basketaket på tirsdagens trening som uskyldig. Hva mener du? <br></br><ul> <li> <strong>VIDEO FRA TVTRØNDELAG: Se basketaket her!</strong> </li></ul>

Espen Johnsen og Fredrik Winsnes havnet i tottene på hverandre på treningen mandag. (Foto: TVTrøndelag)
  • Knut Okkenhaug
basketak.2

— Vi kaller guttene «leger uten grenser», sier hjelpetrener Rune Skarsfjord til Adresseavisen.

Han ledet den ampre treningen mandag der de to profilerte spillerne – som begge studerer medisin – røk i tottene på hverandre.

— Jeg bedømmer hendelsen som uskyldig. Faktisk er det bra at spenningsnivået og vinnerviljen er så stor at det blir litt knuffing. Det viser at spillerne bryr seg når de vinner eller taper – også under trening, sier Skarsfjord.

Han hevder både Rune Bratseth og Per Joar Hansen fikk seg en latter da de ble underrettet om tildragelsen på treningsfeltet i går. Det var under en økt der spillerne spilte tre mot tre, det ble full tenning mellom midtbanestrateg Fredrik Winsnes og keeper Espen Johnsen: Winsnes tråkket på foten til Espen Johnsen i en duell, med den følge av Johnsen sparket ballen rett i Winsnes like etterpå. Dermed sprang midtbanespilleren på keeperen og de to endte i en brytekamp der medspillere måtte skille de to.

På TV-bilder går det frem at Winsnes forsøker å plassere kneet sitt i magen til Johnsen like før de blir skilt fra hverandre.

— Slike hendelser bør ikke utarte seg. I kamp ville begge fått rødt kort. Men på trening er dette uskyldig. Spillerne var gode venner rett etterpå, bedyrer Rune Skarsfjord.

Hovedpersonene selv uttaler at de mener hendelsen som nå har blitt en mediesak, er storm i et vannglass og at de er gode venner.

  • VIDEO FRA TVTRØNDELAG: Se basketaket her!

Les også

  1. Espen Johnsen angrer ikke