Hovland slo tilbake etter tøff start

Viktor Hovland falt litt på resultatlisten i PGA-turneringen i Minnesota med lørdagens 69-runde. Han tapte fire slag på like mange hull tidlig på runden.

Viktor Hovland hadde trøbbel tidlig på lørdagens runde, men slo sterkt tilbake og er fortsatt langt fremme i PGA-turneringen i Blaine, Minnesota før siste dag.

Etter en bogeyfri runde på 66 slag (fem under par) fredag var Hovland oppe på delt 23.-plass. Det startet bra lørdag med birdie på 1. hull, men litt senere spilte han seg inn i problemer. Det ble bogey på 3. hull, dobbeltbogey på 5. hull og ny bogey på 6. hull. Dermed var han tre over par for dagen.

Les også

Hovland åpnet to under par – endte på 49. plass

Les også

Hovland klatret etter kruttsterk runde. Greide cuten med solid margin.

Han slo tilbake med birdie på 7. hull og leverte deretter nye birdier på 12., 15., 17. og 18. hull. Dermed var han tilbake på rett side og avsluttet dagen to under par. Totalt etter tre dager er den ferske proffen ni slag under par.

Dermed er han seks slag bak Matthew Wolff, Colln Morikawa og Bryson DeChambeau, som er i delt ledelse. Etter at alle spillerne hadde avsluttet lørdagens runde, lå Hovland på delt 27.-plass.

Turneringen i Blaine, Minnesota avsluttes søndag.

(©NTB)