– Nå håper jeg dere er stolte. For dette er noe av det flaueste jeg har sett.

Bli med på innsiden av Vålerenga i ny dokumentar, og se VIF-treneren «klikke».

svp://20185?view=ap
  • Kjetil Flygind

Torsdag serieåpner Espen «Shampo» Knutsens Vålerenga hjemme mot Storhamar. Men om to måneder er det premiere på det som kan bli en av hockeysesongens store snakkiser når dokumentarserien «Iskrigerne» slippes på TV 2 Zebra.

Aftenposten har fått promovideoen, som du kan se i videovinduet over.

I dokumentarserien får du et unikt innblikk i livet på innsiden og rundt Norges mestvinnende og tradisjonsrike ishockeyklubb. TV-kameraene har fulgt med klubben i ett år, og både oppturer og nedturer er behørig dokumentert.

Da Aftenposten møtte klubbledelsen på Jordal tidligere i høst fortalte trener Espen Knutsen at det ikke tok lang tid før man glemte at TV-kameraene var der.

– Serien blir unikt ærlig og usminket, det er ekte vare hele veien og helt autentisk. Det tror jeg man er avhengig av for å lage bra TV. Og det tror jeg det blir. Skulle man bare vist at guttene sitter og spiser havregrøt hele tiden, hadde det blitt kjedelig, sa «Shampo».

Og kjedelig blir det neppe. For alt fra utbrudd i garderoben fra Knutsen, til fest på hytten til klubbdirektør Jan Tore Kjær i Sverige, vises.

  • Premiere på «Iskrigerne» er 10. november.
svp://20185?view=ap