Sport

Fredelig fotballfeiring endte i sammenstøt

Fotballsupportere og politi støtte sammen i Rio de Janeiro i Brasil etter det som startet som en storslått feiring av Flamengos seier i Copa Libertadores.

Titusenvis av Flamengo-tilhengere hyllet spillerne da de ble kjørt gjennom sentrum av Rio de Janeiro i en åpen buss. Etter feiringen støtte supportere og politi sammen.
  • NTB
Willian Arao holder opp trofeen som viser at Flamengo er vinnere av Copa Libertadores. Det brasilianske laget vant 2–1 over River Plate fra Argentina.

Titusenvis av mennesker tok imot Flamengo-spillerne da de søndag kom tilbake til Rio de Janeiro for å feire seieren i Copa Libertadores.

Det brasilianske laget vant 2-1 over River Plate fra Argentina i den dramatiske finalen, som inneholdt sene mål og utvisningen av tomålsscoreren Gabriel Barbosa. Finalen i den søramerikanske klubbturneringen ble spilt i Peru lørdag kveld.

Supportere kledd i svarte og røde drakter jublet mens laget ble kjørt gjennom sentrum av Rio de Janeiro i en åpen buss, skriver Sky Sports.

Laget kunne også juble for seier i den hjemlige serien. Med fire kamper igjen å spille, er det ingen lag som kan hente inn ledelsen på 13 poeng.

Mot slutten av feiringen startet uroen. Fans startet å kaste stein mot politiet, som svarte med tåregass og gummikuler. Det er ikke kjent hva som forårsaket sammenstøtene, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det er 38 år siden Flamengo sist vant det som er Sør-Amerikas største klubbturnering. Og det er første gang siden 1963 at Flamengos vinner både denne og serien på hjemmebane.

Les mer om

  1. Rio de Janeiro
  2. Brasil
  3. Argentina