Sport

Landslagssjefen gleder seg over Zuccarellos storspill

Petter Thoresen lar seg imponere av Mats Zuccarello.

New York Rangers-stjernen Mats Zuccarello kontrollerer pucken under en NHL-kamp mot Carolina Hurricanes forrige måned.
  • geir.andreassen@ntb.no

Landslagssjef Petter Thoresen har latt seg imponere av Mats Zuccarello flere ganger. Nå imponeres han med hvordan Zucca har taklet en vanskelig situasjon.

Zuccarello har levert målpoeng i de åtte siste kampene han har spilt.

– For Mats sin del så håper jeg at han får spille ishockey mest mulig uansett hvor han spiller i framtiden. Det som gleder meg mest, er at han begynner å levere god ishockey igjen. Det kan ikke ha vært noen lett situasjon for ham med alt snakket om å bli solgt eller ikke solgt, sier Thoresen til NTB.

  • LES OGSÅ: – Zuccarello kan bli kaptein etter NHL-utlån

Tirsdag ble det spekulert i at 31-åringen ville bli lånt ut til en annen NHL-klubb innen utlånsfristen 25. februar, og så komme tilbake til New York Rangers som lagets kaptein når han blir så kalt «free agent» foran neste sesong.

Landslagssjef i ishockey, Petter Thoresen.

Det er New York Times' ishockey-kommentator Larry Brooks med gode kilder i klubben som har skrevet dette.

– Når det gjelder landslaget og VM, ligger situasjonen både for ham, Andreas Martinsen og Emilio Pettersen utenfor vår kontroll. Vi får ta det når den tid kommer, sier landslagssjefen.

Andreas Martinsen spiller for tiden i Chicago Blackhawks farmerklubb Rockford IceHogs i AHL, mens Emilio Pettersen spiller universitetshockey i Denver. Alle tre spillerne kan være opptatt med sluttspill når VM starter i Bratislava 10. mai.

Les mer om

  1. Mats Zuccarello
  2. Petter Thoresen
  3. Ishockey
  4. New York Rangers
  5. NHL