Sport

Thoresen: - Et pinlig tap

Petter Thoresen er bekymret foran sluttspillet, som første motstander blir Rosenborg.

Petter Thoresen og Oilers fikk en ubehagelig Oslo-tur.
  • Mats Slaastad Birkelund

VÅLERENGA – STAVANGER OILERS 7-1 (1-0, 4-0, 2-1)

JORDAL AMFI (aftenbladet.no): Vålerenga ydmyket Stavanger Oilers i seriefinalen og vant hele 7-1 i Jordal Amfi.

— Vi spilte ikke ordentlig. Vålerenga dominerte i alt de holdt på med utpå der. Vi er jo forberedt på at det er tøffe kamper på Jordal, men hvis vi ikke er ordentlig til stedet – og det var vi ikke – da får vi så hatten passer. Dette var et utrolig stygt tap, sier Oilers-trener Petter Thoresen til aftenbladet.no.

Etter en første periode uten de helt store sjansene til noen av lagene – men et lite Vålerenga-overtak og 1-0 – var Oilers fortsatt med i kampen om seriegullet.

— Da lever kampen. Vi gikk ut og håpet på å få til mer spill, men vi ble for passive. De vant duellene foran mål hele tiden. Det endte med at de styrte inn noen pucker og rett og slett dominerte i andre periode, sier Petter Thoresen.

Etter at Vålerenga valgte Frisk Asker som kvartfinale-motstander, valgte Stavanger Oilers å spille mot Rosenborg.

Bekymret

Thoresen gikk ut før kampen og sa at å vinne seriegull er den aller største prestasjonen rent sportslig, men tanke på at laget må være stabilt godt over 45 kamper.

Etter 44 kamper skilte det bare ett poeng mellom Stavanger Oilers og Vålerenga. Dermed ble kveldens kamp som en sjuende og siste sluttspillkamp. Vålerenga vant serien med to poeng.

- Hva gjør dette med dere foran sluttspillet?

— Det syns jeg det er vanskelig å svare på. Da vi spiller en så stor kamp som vi gjør i dag, og vi ikke ser mer «taggade» ut enn vi var i dag, da er jeg ikke sikker på hva som kan skje.

- Er du bekymret?

— Ja, selvfølgelig er jeg det. Vi blir utspilt etter alle kunstens regler i alle faser av spillet, sier Thoresen.

Les også

  1. Marerittet

  2. Shampo: - Stavanger skjemte seg ut

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Stavanger Oilers