Får vi se Armstrong?

Sjansen for at den sjudoble Tour de France-vinneren Lance Armstrong stiller til start i neste års utgave av det berømte rittet er 50-50.

Lance Armstrong på en pressekonferanse i Las Vegas i forrige måned. Det er fortsatt tvil om han kommer til å sykle Tour de France neste år.

Les også: Her er neste års løype Det sier Johan Bruyneel, manageren hans på Astana-laget, etter at etappene for 2009-utgaven av Tour de France ble presentert i den franske hovedstaden onsdag.

Texaneren som vant rittet sju ganger på rad fra 1999 til 2005 har vært ute av sykkelsporten i tre sesonger. I løpet av vinteren vil 37-åringen gjøre comeback for det dopingbelastede Astana-laget.

– Hans sjanser til å delta i Touren igjen er for øyeblikket 50-50. Vi må først se om han er fysisk i stand til å mestre det. I dag, i oktober 2008, kan jeg si så mye at han er bedre form nå enn i oktober i 2003, sier Bruyneel.

Lance Armstrong skal etter planen sykle etapperittet Tour Down Under i Australia i januar. Han skal også forsøke seg på Giro d’Italia i mai/juni neste år.

Tour de France går fra 4.-26. juli neste år. I årets ritt var Astana-laget utestengt fra Touren på grunn av lagets befatning med doping.