Sport

Dette beinbruddet stopper karrieren

Anderson Silvas fot brakk rett av.

Anderson Silvas fot brakk rett av.

 • Jakob Priesner

Anderson Silva brekker foten i kampen mot Chris Weidman. NTB Scanpix

Brasilianske Anderson Silva har vært regnet som en av de beste MMA-utøverne gjennom tidene. Frem til han i sommer ble slått av Chris Weidman hadde han gått ubeseiret gjennom sju år. I går ønsket han å ta tilbake tittelen, men da leggen hans gav etter da han skulle sparke i andre omgang var karrieren høyt trolig over. TV-bildene viste hvordan foten bøyde seg rundt foten før han falt ned på bakken med store smerter. Fox Sports skriver at det minst tar et år å lege en slik skade. Brasilianeren er nemlig 38 år og det er derfor tvilsomt om han kommer tilbake. Han har også snakket om å legge opp ved flere anledninger tidligere.

Vinneren ønsket selvsagt ikke at kampen ble avgjort på grunn av skaden, men sa at han var forberedt på at brasilianeren ville sparke mye mot leggen hans. Han var dermed bevisst på å løfte sin egen fot for å parrere angrepene.

— Jeg merket at jeg parerte godt og at han ville ha vondt av sparket. Da jeg så hva som skjedde da han trådde ned igjen visste jeg med en gang at kampen var ferdig. Det var en syk slutt, sa Weidman etter kampen.

Les mer om

 1. Boksing

Relevante artikler

 1. SPORT

  Hermansson får ny hovedkamp i UFC – møter tidligere tittelholder

 2. SPORT

  Jobbet i dyrebutikk for ti år siden. Nå er MMA-Jack bedre enn «tidenes» beste.

 3. FOTBALL

  Brasiliansk show da West Ham snudde til seier

 4. FOTBALL

  PSG uten Thiago Silva

 5. FOTBALL

  Støttemeldingene rant inn etter alvorlig diagnose. Så ble det oppdaget en feil med testresultatene

 6. FOTBALL

  Aalesunds nykommer forsørger hele familien