Keeper Søberg hindret stygge sifre for Vålerenga

Vålerenga ble hakket for små i møte med Vienna Capitals i mesterligaen i ishockey lørdag. En god Steffen Søberg i VIF-buret hindret at differansen ble større enn 1-2.

Steffen Søberg og Vålerenga tapte med knappest mulig margin.

VIENNA-VÅLERENGA 2-1

Vålerenga ga lenge det østerrikske mannskapet god kamp om seieren, men det norske mannskapet klarte aldri å utligne Vienna Capitals' 2-1-mål. I stedet virket det som om differansen på måltavla kunne bli større i kampens siste minutter, men Søberg storspilte i buret for Vålerenga.

Begge scoringene for hjemmelaget kom i overtallsspill, og begge fra Peter MacArthur. Den første pucken satt i nettet etter 28.59. Bare minutter senere i annenperioden utlignet Niklas Bröms for Vålerenga etter assist fra Alexander Bonsaksen.

Over i sluttperioden fikk MacArthur i overkant mye plass foran VIF-buret og kunne sette inn sitt andre mål for dagen. Begge målene ble assistert av Rafael Rotter og Florian Iberer.

Vålerenga står etter 1-2 mot Vienna Capitals med to tap av to mulige i mesterligaen. Den første kampen endte i 1-4-tap borte mot Zürich Lions torsdag. (©NTB)