Sport

Bjørnstad videre

Henrik Bjørnstad klarte cut'en i Georgia, men et par feil mot slutten tok fra ham et glimrende utgangspunkt.

Henrik Bjørnstad tok seg greit videre til helgespillet.
  • Petter Bøifot

Resultater/livescoreBjørnstads scorekort Henrik Bjørnstad tok seg greit videre til helgespillet, men to sene bogeyer tok fra ham en foreløpig plassering helt i toppen. 27-åringen startet på det 10. hullet, og etter å ha åpnet med en par satte han i to strake birdier.

Fra birdie til bogey

Etter fem par avanserte han ytterligere med to nye birdier, og var på vei inn i tetstriden. Men på det 13. og 14. hullet røk han på bogeyer og det sendte ham et stykke ned igjen. Han er på tre slag under par totalt som i øyeblikket gir en delt 23. plass, men ikke alle er ferdige.

Rykket fra

Det er fortsatt skotsk i teten. Martin Laird gikk en bogeyfri runde på fem under par og er 11 under totalt. Det er hele fire slag foran Miguel Carballo fra Argentina og amerikanske Nicholas Thompson på 2. plass. Følg Bjørnstads runder i helgen på Golf.no. ------------------------------------------- Henrik Bjørnstad gikk Åpning under par på ett slag under par og ligger på den foreløpige cut-grensen i Georgia. 27-åringen hadde fire birdier, men en bogey og dobbelbogey på to av par 5 hullene gjorde mye skade. Forrige uke falt han utenfor kvalifiseringsgrensen med ett slag etter en bogey på det siste, og han er avhengig av å tjene penger for å henge med. De 25 beste på touren får automatisk plass på neste års PGA-tour, og det er det Bjørnstad tar sikte på. Det er skotsk i tet etter første spilledag. Martin Laird leder med ett slag på seks under par. Fem spillere følger ham tett slaget bak.

Les også

  1. Åpning under par

  2. Avslutningen ødela

Les mer om

  1. Golf