Sport

Herrem signerte for rumensk klubb

Camilla Herrem forlater Byåsen og norsk håndball.

TIL ROMANIA: Camilla Herrem legger ut på nye eventyr.
  • Christian Stendal
  • Lars Fisketjøn

GH Handballmanagement, som har bistått Herrem i forhandlingene med Baia Mare, offentliggjør på sine nettsider at lynvingen fra Sola nå har signert for den rumenske Champions League-klubben.

Aftenbladet skrev tirsdag at forhandlingene var i sluttfasen, men Herrem ville da ikke kommentere saken. Det gjør hun nå.

— Ja, jeg har signert for Baia Mare, bekrefter Camilla Herrem overfor adressa.no.

— Jeg følte for å prøve noe nytt, legger hun til.

Les også

Herrem nære proffovergang

Baia Mare røk ut av Champions League-gruppespillet i fjor høst, men alt tyder på at de er direkte kvalifisert også neste år. Den rumenske mesterklubben viste interesse første gang i fjor høst, og i november var Herrem på besøk i Romania for å se på forholdene.

— Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben og byen Baia Mare. Både klubbeierne, trenerne og spillerne virket veldig greie, og det var en ren og ordentlig by. Romania er veldig annerledes enn Norge, men jeg kommer hjem igjen med gode inntrykk, sa Herrem den gang.

Representanter for den rumenske klubben kom til Trondheim i tirsdag kveld for å møte Herrem og ektemannen Steffen Stegavik.

Klubben har signalisert at de ønsker Stegavik til Baia Mares herrelag.

Etter det adressa.no kjenner til fortalte Herrem om valget sitt til resten av Byåsen-spillerne på treningen tirsdag - og dermed ser det ut til at også Kolstad-playmaker Stegavik er tapt for trøndersk herrehåndball for denne gang.

Verken Herrem eller Stegavik har svart på våre henvendelser onsdag.

Herrems kontrakt med Byåsen går ut etter sesongen. Hun har fått tilbud om ny kontrakt, men var ikke begeistret over innholdet i denne.

Les mer om

  1. Håndball
  2. Byåsen Håndball Elite
  3. Camilla Herrem