Talsperson bekrefter: Rihanna er gravid

GLENDALE (VG) Allerede underveis i Rihannas første liveopptreden siden 2018 spredte graviditetsspekulasjonene seg som ild i tørt gress på Internett. Nå har en av artistens talspersoner bekreftet nyheten.

Spesielt én bevegelse underveis i Super Bowl-pauseshowet, som du kan se øverst i saken, førte til heftige spekulasjoner om superstjernen er gravid.

Drøye 40 minutter etter pauseshowets slutt bekreftet en av den verdensberømte artistens talspersoner at Rihanna venter sitt andre barn. I fjor fikk hun sitt første barn sammen med rapperen A$AP Rocky.

Babynyheten var likevel ikke det eneste «RiRi» vil huskes for denne natten.

Pauseunderholdningen i Super Bowl, idrettsarrangementet som år etter år er USAs mest sette, er noe av det mest ikoniske og største oppdraget man kan få som artist.

Blant de mange som har gledet seg til å se den verdensberømte artisten tilbake i aksjon, var den engelske skuespilleren og modellen Cara Delevingne som delte dette med sine 42 millioner følgere på Instagram:

Rihannas første liveopptreden siden 2018 ble 13 spektakulære minutter stappfulle av hits foran et fullsatt State Farm Stadium i Glendale, Arizona.

Ikledd jumpsuit kom artisten flygende inn på en gjennomsiktig firkant som holdt henne oppe i luften over gresset, mens hun åpnet showet med sin egen hitlåt «Bitch Better Have My Money» fra 2015.

Dansere iført helhvite dresser beveget seg synkronisert på sine egne hengende plattformer og flere danset på en scene på banen. Fyrverkeri gikk av utenfor stadion under hele showet til den superstjernen.

På 13 minutter var hun innom en rekke kjente låter fra hennes suksessfulle karriere.