Hoppuke-helten best på skuffende norsk dag

Dawid Kubacki forsvarte ledelsen fra 1. omgang og tok sin andre strake seier i Tyskland. Marius Lindvik hoppet best av de norske og endte på 10.-plass.

Det stemte ikke helt for de norske hopperne søndag. Marius Lindvik ble beste nordmann med sin 10.-plass. Her fra hoppuka.

Kubacki vant lørdagens hopprenn i Titisee-Neustadt i Tyskland, og søndag fulgte polakken opp med nok en verdenscupseier. Ryoyu Kobayashi fra Japan ble nummer to og var bare tre tideler bak vinneren. Slovenske Timi Zajc hoppet seg opp fra 7.- til 3.-plass.

Nordmennene hadde ingen stor dag i den tyske hoppbakken. Marius Lindvik var best etter 1. omgang. Han lå på 9.-plass og hadde hele 17,9 poeng opp til ledende Kubacki. I finaleomgangen hoppet han 133 meter, men det holdt ikke til å klatre på resultatlisten. 21-åringen endte på 10.-plass.

Johann André Forfang, som havnet like bak pallen i lørdagens renn, fikk det tøft med å følge opp 4.-plassen. Han lå på en 13.-plass etter 1. omgang og beholdt også den plasseringen.

Robert Johansson ble nummer 15. Daniel-André Tande hadde vanskelige forhold og lav fart og hoppet bare 123,5 meter i 1. omgang. Han lå helt nede på 26.-plass foran finaleomgangen, men klatret til 17.-plass.

Anders Håre og Andreas Granerud Buskum hoppet ikke godt nok til å få være med i finaleomgangen.