Sport

Jakter opptur etter sykt mye oppkast

En småsyk Michael Smithurst gleder seg over at flere av spillerne er friske igjen. Minusene er Christian Larrivée og Jimmy Andersson.

REKKER KAMPEN?: Trener Michael Smithurst holdt seg hjemme fra treninga i går på grunn av sjukdom, men håper å stå i boksen i kveld. På bildet ser vi Jimmy Andersson (f.v.), Eirik Børresen, Nathan Martz, Smithurst, Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen.
 • Arve Hovelstuen Blystad

HAMAR (HA): Det har vært en tung periode for Storhamar Dragons, og Vålerenga-kampen endte med mye oppkast og feber – og tap.

Slik var ståa for spillerne i går:

 • Christian Larrivée: Sliter med å bli helt frisk, og står over kampen i kveld (se egen sak).
 • Jimmy Andersson: Fikk et skudd i beinet mot Sparta. Spilte mot Vålerenga. Slitt med sjukdom i etterkant, i tillegg til smerter i beinet. Står over i kveld.
 • Joakim Jensen: Gikk av etter en periode mot Vålerenga. Trente igjen i går og spiller i kveld.
 • Lars Løkken Østli: Varmet opp på Jordal Amfi, men kastet inn håndkleet før pucken ble droppet på grunn av oppkast. Sto over treninga i går, men spiller trolig i kveld.
 • Eirik Børresen: Trente igjen i går, og spiller i kveld.
 • Fredrik Lystad Jacobsen: Spilte ikke mot Vålerenga på grunn av sjukdom. Trente i går og spiller i kveld.
 • Bryan Schmidt og Adrian Saxrud Danielsen hadde kjenninger i luftvegene på Jordal, men begge har klart seg, og spiller.

Syk trener

Trener Michael Smithurst holdt seg hjemme i går på grunn av oppkast og feber. Han håper å bli frisk til kveldens hjemmekamp mot Stavanger.

— Hvis jeg ikke rekker kampen, fikser Jonas (Norgren) dette på en utmerket måte. Det har heldigvis ikke vært noen flere sykdomsutbrudd med oppkast på spillere. Garderoben er blitt vasket ned, og vi har gjort noen tiltak for å være på den sikre siden. Vi har nok bare vært uheldige, sier Smithurst, som er opptatt av at laget må finne igjen seg sjøl.

— Mot Vålerenga var det litt for fancy og for mange tversoverpasninger. Det ble småspill, og vi mistet fart. Vi må finne tilbake til det vi gjorde i starten av sesongen. Det handler om energi og den knallharde jobben. Vi må få pucken framover, og så handler det om å gi hverandre trygghet, sier Michael Smithurst.

Stavanger Oilers på sin side kommer fra en skikkelig opptur i continentalcupen, hvor de som første norske lag klarte å kvalifisere seg til finalen.

Følg Dragons mot Oilers:

Les mer om

 1. Ishockey
 2. Storhamar
 3. Stavanger Oilers