Sport

Følte seg som syndebukk

<p><strong> <a href="/live">Norge-Island 32-34:</a></strong> Espen Lie Hansen tar sin del av skylden for det norske tapet</p>

VRSAC, SERBIA 20120118.Håndball EM i Serbia 2012:Espen Lie Hansen og norge tapte 34-32 mot Island i kampen i Millennium Hall i Vrsac under EM i håndball i Serbia onsdag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
 • Rune Stensland

VRSAC (fvn.no ): — Når jeg bommer mot slutten der, og Island kontrer inn en scoring rett etterpå, sier det seg selv at jeg er skuffet. Jeg føler definitivt at jeg har min del av skylden for dette tapet.

Det sier bakspiller Espen Lie Hansen, som var den eneste som ikke spilte da Norge vant mandagens åpningskamp mot Slovenia. I kveld mot Island ble det ny thriller – men denne gang med motsatt utfall for Norge. Og på stillingen 32-32, og med ett minutt igjen å spille, hadde Norge en liten matchball.

Espen Lie Hansen gikk opp fra distanse og fyrte av. En avslutning som ble relativt enkelt reddet av den islandske målvakten.

- Vi må ta tapet på vår kappe, selv om dommerne nok hjalp Island et stykke på vei. Men det er opp til oss selv. Lagmoralen vår er god, og vi skal løfte oss , lover ungutten.

Han får støtte av kaptein Børge Lund.

- I dag handlet det mest om litt manglende marginer, ferdigheter og erfaring. Vi kan ikke skylde på dommerne, selv om det er fristende. Vi må bare svelge dette nederlaget og reise oss sammen – det er masse bra å bygge videre på , sier Bodø-mannen.

 1. Les også

  Slik går Norge videre

 2. Les også

  Bredeli i harnisk: Bannet mot danske dommere

 3. Les også

  Hedin: - Sa til dem at de var direkte feige

 4. Les også

  Atlason: - Myrhol skulle ikke hatt straffe

Les mer om

 1. Håndball