Sport

Dimension Data vil hente ny nordmann: - Edvald avgjør hvem det blir

Edvald Boasson Hagens lag, Dimension Data, har hele sju norske ryttere på ønskelisten, og laget nærmest garanterer en norsk lagkamerat til sin stjerne, melder NRK.

Her blir Dimension Data presentert før Tour de France. Edvald Boasson Hagen lett gjenkjennelig i sin norske mesterskapstrøye.

DIREKTE: FØLG 12. ETAPPE .

— Vi har seks-sju nordmenn på listen. Hvem vi går for blir avgjort av Edvald. Han er veldig fokusert på å utvikle norsk sykkelsport, sier lagets sportsdirektør Douglas Ryder til NRK.

På grunn av sin innsats i Tour de France, har det de siste dagene vært mye snakk om spurttalentet Sondre Holst Enger.

Ryder opplyser at det fort kan bli en helt annen nordmann og antyder at lagets neste norske signering kan bli en stor overraskelse.

Les også

I dag skal Tour-rytterne opp fjellet som har krevd liv: - Det er brutalt

— Vi ser også på norske ryttere fra lag man ikke ville tenke seg at vi normalt sett hentet ryttere fra, sier Ryder som ikke vil utdype nærmere hvem det er snakk om.

Han opplyser at laget ikke har hatt samtaler med noen ennå, men at de vil ta seg god tid sammen med Boasson Hagen før de tar et valg.

— Det er mange som er mer enn gode nok for dette sirkuset. Derfor vil jeg hjelpe dem ut, sier Edvald Boasson Hagen. (©NTB)

Les også

  1. Sagan sikret etappeseier - spurtslo Chris Froome

  2. Nedslående nyheter for Kristoff og kompani: Lagkamerat må bryte Touren

Les mer om

  1. Tour de France
  2. Edvald Boasson-Hagen