Strandfeldt mister tre profilerte spillere

Skudd i baugen for nystartede Hafrsfjord Kings.

Martin Strandfeldt har fortsatt en tropp på 20-25 spillere i Hafrsfjord Kings. Seriestart er 15. november i Siddishallen mot Forus og Sandnes.

STAVANGER (Aftenbladet): — Dette var spillere som utvilsomt ikke er for gamle, men som alle ville bidratt mye sportslig. Men vi har fortsatt en tropp på 20-25 spillere, påpeker Martin Strandfeldt overfor Aftenbladet.

Det er et par måneder siden den tidligere Oilers-helten presenterte nysatsingen Hafrsfjord King, et lag som skulle bestå av spillere som hadde lagt opp og spillere som ble til overs i Oilers.

Hafrsfjord Kings skulle rykke opp til 1.-divisjon så fort som mulig. På sikt er målet å komme til eliteserien og spille seriekamp mot Oilers. De målene står fortsatt ved lag.

Planen var at spillere som Lars-Peder Nagel, Michael Brandasu og Juha Kaunismäki skulle spille for laget i 3. divisjon denne sesongen. Det blir det ikke noe av.

— Treningene starter 1930, det passer veldig dårlig for en familiemann med tre barn. Det går rett og slett ikke opp for meg, sier Nagel til Aftenbladet.

— Det blir for mange lange dager og travle kvelder. Jeg fant ut at jeg ikke orker å begynne på igjen, forklarer Kaunismäki.

15. november serieåpner Hafrsfjord Kings mot Forus og Sandnes i Siddishallen. Divisjonen består av totalt fire lag, Lyderhorn fra Bergen og Kristiansand er de to øvrige. Lagene skal spille mot hverandre fire ganger, altså totalt 12 kamper. Vinneren rykker opp til 2. divisjon.

Hafrsfjord Kings har vært på is én gang i uken siden starten av september. De har et budsjett på rundt 250.000 kroner for årets sesong. De har også hanket inn 15-20 sponsorer, ifølge Strandfeldt.

Av de mest profilerte spillerne som blir med, foruten Strandfeldt selv, kan Lukas og Noah David og Jørgen Forgaard (spilte for Kongsvinger i eliteserien forrige sesong) nevnes.