Sport

Storhamar trekker innrapportering av Oilers-spiller

Hedmarkingene dropper klagen.

Josh Soares (t.v) får kjeft av Storhamar. Her fra en duell mot Mads Hansen i starten av finalen.
 • Jan-erik Larsen

Daglig leder i Storhamar, Njål Berge sier til Hamar Arbeiderblad at klubben likevel ikke innrapporterer Oilers-spilleren.

— Vi er blitt gjort oppmerksomme på at en av våre spillere taklet Martin Blakseth Huse ganske stygt. Vi sendte ikke inn rapporten for å få en fordel, men fordi det var andre gang på to kamper at Soares opptrådte langt utenfor det vi mener at man bør gjøre på en hockeybane. Første gang valgte vi å overse det, men søndag følte vi det var riktig å komme med en reaksjon. Men vi ønsker ikke at regelverket skal brukes til å skaffe oss en fordel, og siden Martin Blakseth Huse nå er ute, ønsker vi ikke å svekke dem mer. Vi ber om unnskyldning hvis taklingen på Martin var ufin, sier Berge.

Les også

Oilers slo tilbake etter drømmeperiode

Så TV-bilder

Det var i tredje periode i søndagens kamp mellom Storhamar og Oilers at Josh Soares taklet hjemmelagets Jacob Berglund. Etter å ha studert TV-bilder etter kampen, ville altså Storhamar innrapportere Oilers-spilleren.

– Vi så på TV-bildene i etterkant, og mener at han går etter hodet. Derfor valgte vi å innrapportere det, sa Storhamar-manager Mathias Saxrud til Hamar Arbeiderblad søndag kveld.

Dette fikk Oilers--trener Petter Thoresen til å si følgende til HA:

– De får bare gjøre det. Det er ikke sikkert det var utvisning engang. Det er bra for oss hvis de har fokus på alt annet. Du kan ta med at Martin Blakseth Huse måtte ut etter en albue i ansiktet, og pådro seg hjernerystelse, sier Thoresen til avisen.

Nå har altså Storhamar valgt å droppe innrapporteringen.

 1. Les også

  Thoresens svar på tiltale

 2. Les også

  Storhamar-veteran om Oilers-import: - Pinlig å se på

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  SV kan gå med på å avlyse på elektrifisering av sokkelen. På én betingelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5