Sport

Sverige-stjerne: – Løke er så god at det er juks

Isabelle Gulldén mener at Heidi Løke har vært EMs beste spiller.

Stjerne: Heidi Løke kan få prisen som EMs mest verdifulle spiller.
  • Jørgen Tjærnås

Søndag spiller Norge for EM-gull når Spania er motstander i finalen. Og som vanlig har Heidi Løke vært toneangivende for det norske laget. Så god har hun vært at Sveriges store stjerne mener den norske stjernespilleren fortjener prisen for mesterskapets viktigste spiller.

Gulldén er selv favoritt til å få prisen. Før Sverige møter Montenegro i bronsefinalen er 25-åringen mestscorende i mesterskapet. Men hun er klar på at Løke fortjener prisen mer. På spørsmål fra Aftonbladet om hun blir skuffet om hun ikke får prisen selv, svarer Gulldén.

– Nei, det blir jeg ikke. Det har gått bra for meg. Men så er det én Løke. Vi satt og pratet om det ved middagsbordet i går. Hun er fn meg juks. Hun er virkelig juks altså. Så det kan fort bli henne** , svarer Gulldén.

Hun blir så spurt om hva hun mener med at Løke er «ett fusk», og gjør det klart at det er positivt ladet.

God: Isabelle Gulldén har vært god i EM, men mener Heidi Løke har vært enda bedre.

– Hun er så god på alt. Hun skyter med venstre, hun skyter med høyer, hun er god på å sperre, god på å rushe, hun har bra kondisjon, og hun er sterk i treningsrommet. Da hun var gravid i sjuende måned løp hun beep-test og var tredje best på laget. Hun er rett og slett juks, smiler backen.Aftonbladet har spurt Løke selv og venstrekant Camilla Herrem om hvem som bør kåres til mesterskapets mest verdifulle spiller. Begge nevner Gulldén, før de lander på den norske høyrebacken Nora Mørk, som har brilijert i mesterskapets siste halvdel.

Finalen mellom Norge og Spania spilles kl. 18.00 søndag.

Les også

  1. Politietterforsker og håndballstjerne: - Jeg ser mange stygge saker som uskyldige er utsatt for

  2. Irritert Oftedal etter svensk frekkis: - Det der skjer ikke igjen!

  3. Følelsesladet Mørk brast i gråt: - Marerittet er blitt en drøm

Les mer om

  1. Håndball