Kristoff-rival påkjørt av bilist som kjørte på feil side av veien

Seks Team Giant-Alpecin-syklister involvert i trafikkulykke i Spania.

John Degenkolb fra Team Giant-Alpecins, her sammen med Alexander Kristoff etter seieren i Milan - San Remo i fjor, ble påkjørt lørdag.

— Flere ryttere var involvert i en krasj og ble sendt til sykehuset for en sjekk, skriver det tyske laget på Twitter lørdag kveld.

Les også

Slik er hverdagen til en proffsyklist

Det tyske nettstedet sport1 skriver at John Degenkolb var blant de seks syklistene som var i uhellet, som skjedde i Spania, nær Alicante.

— Alle i laget er i sjokk

Degenkolb har tidligere vunnet blant annet klassikerne Paris-Nice, Milano-Sanremo og Paris-Roubaix.

Les også

Norge får med fire syklister til Rio-OL

Ifølge lokale rapporter var årsaken til ulykken at en britisk kvinne kjørte på feil side av veien. Heldigvis ser det ut til å gå bra med de involverte.

John Degenkolb, som er blant verdens beste spurtere, var lørdag involvert i en trafikkulykke.

I tillegg til Degenkolb var Warren Barguil, Chad Haga, Fredrik Ludvigsson, Ramon Sinkeldam og Max Walscheid en del av uhellet.– Alle i laget er i sjokk nå, men vi må innse at vi har vært heldige. Alle er ved bevissthet, i stabil tilstand og i stand til å kommunisere, men vi venter på ytterligere informasjon om skadene, sier laget i en uttalelse.

Pekte ut Kristoff som tøffeste rival

En av utøverne skal ha alvorlige, men ikke livstruende skader, skriver NTB.

De siste årene har Alexander Kristoff og John Degenkolb vært i en rekke dueller. De to er begge blant verdens beste spurtere.

I et ferskt intervju utpekte Degenkolb nordmannen som sin tøffeste konkurrent den kommende sesongen:

— Den største rivalen for fremtiden er Alexander Kristoff. Peter Sagan er selvfølgelig en enestående atlet, men han må fremdeles vise at han kan vinne de største klassikerne. Han vant selvfølgelig VM, men så langt har han enda ikke vunnet en klassiker, sa tyskeren til procycling.no i begynnelsen av måneden.

Hør den nyeste episoden av Aftenpodden Sport her: