Sport

Mislav med ni mål da Bravo tok viktig seier

Den kroatiske nykommeren skryter av både Tromsø og Bravo.

Mislav Mladinic scoret ni ganger for Bravo.
  • Lars Elvevold

Bravo-Vestli 31–29 (16–15)

Kroatiske Mislav Mladinic kom til Tromsø fra Kroatia og Split i vinter. I Ishavsbyen kombinerer han jobb som snekker med spill for Bravo sitt herrelag i 2.-divisjon. Søndag hjalp den venstrehendte kantspilleren klubben sin til seier mot tabelljumbo Vestli med ni scoringer.

– Jeg er fornøyd og det var en viktig seier ettersom vi ønsker å etablere oss på øvre halvdel, sier Mladinic etter seieren som sendte Bravo opp på 7. plass, likt på poeng med Alta og Bodø 2.

Kroaten har erfaring fra spill på i både 1.- og 2.-divisjon fra Kroatia, som er en av de virkelig store håndballnasjonene. Mladinic skryter av både byen og laget.

– Jeg trives veldig godt her. Byen er vakker og folkene vennlige. Nivået på håndballen er bra og sammenliknbart med håndballen i Kroatia. Der er det en veldig fysisk form for håndball, her er spillerne raskere og mer atletiske, sier dagens toppscorer for Bravo, og forteller bakgrunnen for at han kom til Tromsø og Bravo.

– Goran (Kovacic, Bravo-trener, red.anm.) snakket med en tidligere trener av meg. Han fikk se videoen av meg og likte det han så, forteller Mladinic.

Bravo startet oppgjøret godt og slapp faktisk ikke inn ett eneste mål før det var spilt åtte minutter. Bortelaget kom imidlertid sterkt og lagene fulgte hverandre tett utover kampen, men Bravo dro ifra mot slutten av kampen, mye takket vært godt keeperspill av Bjørn McCourt, som ble kåret av juryen til Bravos beste spiller.

Bravos neste kamp er hjemme mot tabelltoer Fjellhamar 16. desember.

Les mer om

  1. Håndball