Sport

Bråstopp for Kjellings lag: Uventet poengtap ødela den perfekte seriestarten

Drammen hadde mulighet til å komme à jour med serieleder Elverum med seier hjemme mot FyllingenBergen onsdag, men måtte nøye seg med uavgjort 29-29.

Drammens trener Kristian Kjelling måtte innse at det ble poengtap mot FyllingenBergen onsdag.

Drammen - FyllingenBergen 29–29

Det ville seg ikke for drammenserne onsdag. Kristian Kjellings mannskap måtte tåle sesongens første poengtap i eliteserien håndball.

Drammen tok føringen 8-5 etter 12 minutters spill, men det var gjestene fra Bergen som gikk til pause med ledelse. Det sto 11-13 halvveis.

I 2. omgang kjempet Drammen for å hente inn gjestenes forsprang, og klarte det da det sto 15-15 allerede fem minutter ut i omgangen. Sju minutter før slutt ledet FyllingenBergen med fire mål, men Drammen kjempet seg tilbake igjen og sørget for poengdeling.

Dermed har Drammen sju poeng og er ett bak Elverum. Det er også ØIF Arendal, som tok sesongens tredje seier med 27-21 hjemme mot Haslum.

Etter en tett og jevn første omgang, der det sto 12-12 til pause, var det vertene som avgjorde kampen siste halvdel av 2. omgang. Lagene holdt følge til 16-16, men da sa også vertene takk for følget.

Runar kunne ha tatt seg opp på åtte poeng, i lagets femte kamp for sesongen, men det var gjestende Bækkelaget som tok med seg poengene ut av Runarhallen etter en solid 32-28 seier.

Les også

Nora Mørk herjet i nytt Vipers-show – vant med tolv mål

Sterk snuoperasjon

I Lørenskoghallen ledet Fjellhammer med seks mål (18-12) til pause hjemme mot Nærbø, men gjestene kom sterkt tilbake og snudde kampen til seier 32-31.

Etter hvilen spiste Nærbø seg sakte, men sikkert innpå vertene, og med tre minutter igjen på klokka sto det 31-31 på lystavla. 45 sekunder før slutt satte Tord Haugseng inn ledermålet, noe som også ble kampens siste mål. Det var også eneste gang gjestene ledet i kampen.

Sindre Heldal ble gjestenes toppscorer med åtte mål.

Fem strake uten seier

I Stavanger jaktet Sandefjord sesongens første seier, men nok en gang måtte vestfoldingene gå poengløse av banen. Hjemmelaget vant 28-20, og dermed blir Sandefjord stående med ett poeng etter fem kamper. Viking har to seire og to tap.

Det har også Kolstad, som vant 28-26 over Halden.

(©NTB)

Les mer om

  1. Håndball
  2. Drammen HK