Sport

Oilers-sjefen har pakket gulldressen og inviterer til fest i DNB Arena

Tore Christiansen har planene klare for fredag kveld.

PAKKER GULLDRESSEN: Oilers-eier Tore Christiansen er klar for gullfest.
  • Kristian Oftedal Kvendseth
    Kristian Oftedal Kvendseth

— Jeg er ikke sikker på at byttå kommer hjem allerede på fredag, men vi håper jo på det. Vi har en plan, sier Oilers-eier Tore Christiansen til Aftenbladet.

Allerede før den dramatiske seieren i finalekamp nummer fem bestilte Christiansen inn et charterfly med 80 seter som skal fly laget hjem etter fredagens kamp på Lørenskog. Med seier der vil nemlig byttå være i boks. Da venter gullfest i DNB Arena på spillere, ledere og supportere.

LES OGSÅ:

Les også

  1. Kristiansen: - Dette gir oss enorm selvtillit. Lørenskog ser slitne ut

  2. Oilers vant dramatisk finalekamp:- Det er vanskelig å finne ordene akkurat nå

— Hvis vi vinner har vi lyst til å feire med fansen i DNB Arena. Hvis vi taper er det viktig at vi kommer oss hjem så tidlig som mulig for å forberede oss til kamp 7, forklarer Oilers-eieren.

Bare minutter etter den dramatiske 3-2-seieren i finalekamp nummer fem onsdag kveld delte Christiansen et bilde på sosiale medier der han pakker sin etter hvert så kjente gulldress. Oilers-sjefen er helt sikker på at det blir gull til slutt.

— Det har jeg vært siden 1. august i fjor. Men vi møter et sinnssykt godt lag i Lørenskog. Hatten av til dem. Vi har fått sett noen fantastiske kamper, men gull blir det. Så får vi se om vi henter det allerede på fredag eller om vi må vente til søndag, sier Christiansen.

Ved et eventuelt Oilers-tap på Lørenskog fredag, vil finaleserien avgjøres med en syvende kamp på hjemmebane i DNB Arena søndag ettermiddag.

PS: Noen av plassene på charterflyet vil selges til supportere som ønsker å se kampen på Lørenskog fredag kveld.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Lørenskog IK
  3. Stavanger Oilers