Zuccarello markerte seg i natt: Nordmannens scoring ble vendepunktet

En oppvisning i koordinasjon fra Mats Zuccarello sørget for at Minnesota Wild hentet inn Detroit Red Wings og bidro til 4-2-seieren i NHL natt til torsdag.

Minnesota Wild og Mats Zuccarello kunne juble for seier over Detroit Red Wings.

Det var likevel Detroit Red Wings som startet kampen i Saint Paul i Minnesota best. Tre minutter ut i første periode forsøkte Wings' Filip Zadina å sende pucken til en medspiller. Den gikk i stedet via kølla til en forsvarsspiller og inn i mål bak Wilds målmann.

Les også

Etterlengtet opptur for Zuccarello og Wild

Les også

Ny nedtur for Zuccarello og Wild

Halvannet minutt etter fikk Jordan Greenway på Minnesota Wild kontroll på pucken etter å ha dempet den med kroppen. Han satte den i mål med et backhandskudd og utlignet til 1–1.

Vel 16 minutter ut i kampen utnyttet Wings overtallsspillet og økte til 2–1. Laget fra Detroit håpet å kunne avslutte en fem kamper lang tapsrekke.

I andre periode slo Wild tilbake. Ett minutt etter hvilen viste Mats Zuccarello sin gode øye-hånd-koordinasjon. Han skjøt først og slo til pucken på returen. Han traff den i lufta og satte den i mål.

Minuttet senere økte Jason Zucker til 3–2 for Wild, før Eric Staal førte laget opp i en 4-2-ledelse. Det ble også resultatet i kampen, siden tredje periode endte målløs.