Sport

- Vi skal ha revansje

Etter det ydmykende tapet i seriefinalen drømmer Tommy Kristiansen om å vinne sluttspillet på Jordal Amfi.

Tommy Kristiansen bidro til at seriefinalen ble en brutal affære.
  • Mats Slaastad Birkelund

VÅLERENGA – STAVANGER OILERS 7-1 (1-0, 4-0, 2-1):

Oilers tapte kampen om seriegullet etter 7-1-tapet mot Vålerenga.

— Det er pinlig. Vi er ikke med fra starten av. Vålerenga er helt på, og vi er ikke det. Det er pissdårlig og skal ikke skje i en så viktig kamp, sier Tommy Kristiansen.

Han måtte tidlig i dusjen etter en slåsskamp med Vålerengas Alexander Bonsaksen seks minutter ut i tredje periode. Da var allerede kampen avgjort.

Kristiansen vant pucken i midtsonen, Vålerengas-backer var helt borte og forwarden hadde hele Vålerengas sone for seg selv. Det var bare å spasere mot burvokter Steffen Søberg. Så plutselig blir Kristiansen hektet av Daniel Sørvik.

- Gikk etter knærne mine

Han faller og glir bortover isen, mens en lagkamerat plukker opp pucken. Spillet fortsetter derfor, mens Vålerenga har en avventende utvisning. Da Kristiansen skal reise seg opp kom Alexander Bonsaksen i hundre og meide ned Oilers’ nummer 91. Kristiansen reiste seg raskt, skøytet raskt bort til Bonsaksen og hamret løs.

- Han prøvde å gå etter knærne mine. Det var bare flaks at han ikke traff det han prøvde på. Hadde han gjort det ville jeg vært ute resten av sesongen. Slikt tolererer jeg ikke. At dommeren ikke så det, er helt utrolig, sier Kristiansen.

— Bortsett fra det vil jeg ikke skylde på dommeren. Vi har kun oss selv å takke. Nå skal vi glemme det her, og se frem mot sluttspillet.

— Hva gjør det her med dere inn mot sluttspillet?

— Revansje. Jeg ønsker revansje. Jeg har lyst til å komme hit og feire gull foran hele Jordal. Det er 3000 ekstra medgangssupportere her i dag, sier Kristiansen.

Vålerenga valgte Frisk Asker i kvartfinalen. Oilers møter Rosenborg. Første kamp er fredag.

Les også

  1. Shampo: - Stavanger skjemte seg ut

  2. Marerittet

  3. Thoresen: - Et pinlig tap

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Stavanger Oilers