Derfor har Vipers ventet på denne kampen i flere år

Terje Marcussen har i flere år snakket høyt om å overta hegemoniet etter Larvik. I Aquarama onsdag kan disse spillerne omgjøre praten til handling.

Onsdag kan dette laget hjelpe Vipers til å langt på vei å sikre klubbens aller første seriegull: Jeanett Kristiansen (bak t.v.), Kari Brattset, Lina Jensen, Linn Jørum Sulland, Kristin Nørstebø, Emilie Hegh Arntzen, Marta Tomac, Mathilde Kristensen, Tonje Refsnes, Eline Fagerheim, Malin Aune, Kristine Lunde-Borgersen, Katrine Lunde. Karoline Olsen (foran t.v.), Vilde Jonassen, Pernille Wang Skaug og Sakura Hauge. Trener Kenneth Gabrielsen med ryggen til.

KRISTIANSAND: – Det er denne kampen vi har ventet på i mange år, fastslår Terje Marcussen.

Den daglige lederen har for lengst heist Vipers-flagget til topps på taket av klubbens klubbkontorer i Havnekvartalet. Men selv om både økonomien og prestasjonene har pekt rett til værs de siste sesongene, har onsdagens seriefinale i Aquarama så mye i seg at et tap vil være et solid slag under beltestedet. Mens en seier trolig vil utløse jubelscener vi ikke har sett i Kristiansand på mange, mange år.

Les hele saken med abonnement