Sport

Oilersbørsen: Rekordtidlig sommerferie for Stavanger Oilers

Stavanger Oilers var sjanseløse i skjebnekampen mot Frisk Asker. Her er toppen, floppen og overraskelsen fra oppgjøret.

En innbitt Pål Gulbrandsen må innse at sesongen er over for Oilers.
  • Christoffer Hjalmarsson

Frisk-Oilers 4–1

Toppen: Det er ikke for mye positivt å hente fra Askerhallen denne fredag. Dog fikk Oilers en fin sak av en scoring da Salsten satte pucken i nota. Der fikk man noe av det som har vært savnet. Hurtig fremover, stuping på mål og ikke minst en lekker avslutning som endte innenfor ramma.

Les også

  1. Nedturen komplett - Oilers-sesongen er over

  2. Oilers varsler grundig evaluering - freder ingen


Floppen: Snipp, snapp, snute så var Stavanger Oilers ute. Etter sesongens innsats kommer det vel ikke som noe sjokk på noen at Oilers er ferdig allerede i starten av mars.

Dog er det like skuffende. I dag måtte man ha innsats, trykk og vilje, det fikk man i knappe fem minutter. Deretter ble det tellefeil bakover, kluss med bytter og andre varianter. Dermed ender sesongen 2017/18 med sjetteplass i serien og bråstopp i kvartfinalen.

Overraskelsen: At powerplayet faktisk kunne bli hakket verre. Spesielt i første periode hadde Oilers flere overtall, blant annet 5 mot 3 i over minuttet. Da virket som om det var sirup på banen.

Pucken gikk sakte og spillerne sto stille. Det har vært et ankepunkt hele sesongen, og det er stadig blytung å se på. Det positive er at man nå har meget god tid til å jobbe med nettopp det.

Slik var kampen

Les mer om

  1. Stavanger Oilers