Sport

Tidligere landslagsprofil gir seg med håndball - skal satse på løping

— For meg er det ikke motiverende nok å «bare» være en spiller i 1. divisjon, sier Frank Løke.

Frank Løkke skal satse på løping fremover, men utelukker ikke et håndballcomeback.
  • Herman Folvik

36-åringen ble ikke tilbud en rolle i 1. divisjonslaget Runars trenerteam, og har derfor valgt på løping i fremtiden, men utelukker ikke et håndball-comeback senere. Det skriver Sandefjord Blad.

– Jeg ønsket mer ansvar i Runar for å fortsette, men fikk ikke det da trenerkabalen allerede var lagt. Det har jeg selvsagt forståelse for. Men for meg er det ikke motiverende nok å «bare» være en spiller i 1. divisjon. Jeg har 12 år som utenlandsproff bak meg og nærmere 200 landskamper, så kompetansen er der. Jeg vil gjerne bruke den opp mot et lag, forteller Løke til lokalavisen.

Les også

Byåsen-profilen takket nei til millionlønn i Romania

Husker du?

Les også

Løke klar for ny klubb én måned etter han fikk sparken

Han fikk tilbud av en tysk klubb før sesongen, men ønsker ikke å reise utlands igjen.

Runar rykket ned fra eliteserien i våres. Løke forteller at han ønsket seg en rolle som fysisk trener ved siden av å være en del av spillertroppen. Nå skal han heller satse på løping. Allerede i helgen skal han springe trippelen i Oslo Maraton.

– Løpingen stimulerer konkurranseinnstinktet mitt og jeg får utfordret kroppen uten at det krever all verdens økonomisk. Denne sesongen har vært en stor opptur løpsmessig, sier Løke, som er bror til Norges strek på kvinnelandslaget, Heidi.

Les også

  1. Sterk Vipers-seier etter thrilleravslutning mot Tertnes: - Uhyre imponert 

  2. Løke fikk sparken i Drammen

Etter at han fikk lidenskap for løping slanket Løke seg 18 kilo på kort tid. Løke havnet også i rampelyset da han fikk sparken i Drammen etter et julebord. Han har i løpet av karrieren også blitt kastet ut av landslaget under VM i 2011 for å drikke alkhol etter midnatt.

Les mer om

  1. Håndball