Sport

– Dette var en skikkelig sliteseier

Etter tre tap på rad slo Fyllingen tilbake mot Runar i sin egen storstue.

KNEPEN SEIER: - Det var ikke bra eller vakkert det vi gjorde i dag, men vi ville så mye og greide heldigvis å komme tilbake på vinnersporet etter tre tap, sa Vidar Gjesdal etter kampen. Foto: John Christian Nygaard

  • John Seljehaug

FyllingenBergen — Runar Sandefjord 23-21

FRAMOHALLEN (bt.no): Etter to strake seirer i åpningen på sesongen mot Haslum og Bækkelaget, har mannskapet til Vidar Gjesdal fått det langt tøffere. De tre forrige kampene har alle endt med tap. 29-33 mot ØIF Arendal og 19-22 i lokaloppgjøret mot Stord er fasiten i ligaen, mens også Fyllingen er ute av NM.

Derfor var det kun seier som var godt nok i onsdagens oppgjør.

— Det krevdes en hjemmeseier av oss i dag for at vi skulle henge med i toppen av tabellen. Selv om Runar er veldig gode på sine aller beste dager, svinger de mye i prestasjonene sine og er et lag vi skal slå hjemme, sier Vidar Gjesdal til Bergens Tidende.

– Ikke vakkert

Selv om Fyllingen gikk til pause på ledelsen 13-11, og ledet nesten hele kampen med to mål, greide aldri Fyllingen å drepe kampen. Derfor tok Gjesdal også time-out på stillingen 22-21 med bare 52 sekunder igjen av kampen. Troppene skulle samles, og seieren skulle sikres.

— Det er dette jeg kaller en skikkelig sliteseier. Det var ikke bra eller vakkert det vi gjorde i dag, men vi ville så mye og greide heldigvis å komme tilbake på vinnersporet etter tre tap. Det var helt nødvendig, erkjenner Gjesdal, som er fornøyd med resultatene så langt, selv om storspillet har uteblitt.

Fyllingen ligger nå på sjetteplass med sine seks poeng, to poeng bak serieleder Elverum.

— Vi sliter med en del ting fremover på banen og finner ikke helt flyten i spillet vårt. Da er det befriende at vi likevel greier å vinne denne kampen og har seks poeng. Det gjør at vi har heng på toppen og er i utfordrerposisjon igjen, sier Gjesdal.

Slappet aldri av

Andreas Ungesson og Tore Andrè Lunde storspilte til tider og var et hakk bedre enn de andre på banen, sistnevnte mener likevel det fortsatt lugger for mye i angrepsspillet til bergenserne.

— Jeg synes vi spilte en god forsvarskamp, men fremover i angrep lugger det litt fortsatt og vi finner ikke helt flyten. Men så lenge vi scorer mer enn motstanderen er det nok selv om det ikke ble noe målshow i dag, sier Tore Andè Lunde.

Les mer om

  1. Håndball
  2. Fyllingen