Sport

Stine Skogrand klar for danske Silkeborg

Den nybakte verdensmesteren forlater Tertnes.

BLIR PROFF. Stine Skogrand takker av som Tertnes-spiller til våren og setter kursen mot Danmark og Silkeborg.
 • Trond Sandvik

Det var dansk TV 2 som først meldte om overgangen fredag formiddag. Ifølge det danske mediehuset skal Skogrand ha signert en toårskontrakt med eliteserielaget Silkeborg-Voel KFUM. En avtale som skal offentliggjøres neste uke.

Les også

- Kommende sesong blir min siste i Tertnes. Så vil jeg ut

— Det har jeg ingen kommentar til. Utover å si at ingenting er offisielt ennå, sier Bergens største kvinnelige håndballprofil i en sms til BT-sporten.

Skogrand leverte sine saker meget bra da Norge ble verdensmestere i nettopp Danmark i desember. Mye spilletid og mange mål fra en uvant kantposisjon ute på høyrevingen har bare økt interessen for Tertnes-profilen. Nå er neste steg den danske toppserien.

Seinest i november i fjor sa Skogrand til Bergens Tidende at inneværende sesong trolig blir den siste i Tertnes-drakt. Den venstrehendte skytteren ønsker å ta nye steg i sin karriere – neste steg blir nå Danmark.

Les også

Verdensmesteren fortsatte storspillet for Tertnes

Tertnes-trener Tore Johannessen bekrefter at han mister sitt stjerneskudd neste sesong.

— Stine fortalte meg etter kampen mot Rælingen sist onsdag at hun forlater oss ved sesongslutt. Det er trist, fordi vi stadig må erfare at vi ikke klarer å holde på våre beste spillere. Samtidig er dette en del av gamet, innser Johannessen

Silkeborg-Voel KFUM henter også den tidligere danske landslagsprofilen Trine Troelsen foran neste sesong.

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5