Halvorsen skadet seg i blodig velt. Måten han reagerte på, roses av ekspertene.

– Det blir lagt merke til, sier Mads Kaggestad.

Kristoffer Halvorsen skadet seg fredag. Her er han under Tour of Norway i fjor.
  • Nicholas Bergh
    Nicholas Bergh

Kristoffer Halvorsen (22) fikk en tøff dag i Tour of Yorkshire på 2. etappe. Etter 50 kilometer av etappen krasjet stortalentet stygt.

Halvorsen ble behandlet på stedet. På Twitter melder 22-åringens lag Team Sky at de vil komme med oppdateringer om skadeomfanget senere.

Umiddelbart etter krasjen viste TV-bildene en blodig og fortumlet Halvorsen. Han fikk skrubbsår på høyre hofte og skulder.

Likevel fullførte Kristoffersen etappen. Derfor roses han av TV 2s kommentatorer.

– Det er i pluss i boken for å komme seg opp igjen og gjøre en jobb for de andre, sa Christian Paasche i kanalens sending.

– Det bygger ryggrad og viser at han kan stå i stormen. Til tross for velt og smerter, klarer han likevel å fortsette. Det blir lagt merke til i laget, la ekspertkommentator Mads Kaggestad til.

Les også

TV-bilder fra Tour des Fjords vil gå verden rundt: – Sørlandet har aldri før fått en slik profilering

Uheldig i januar også

Halvorsen ble hentet til storlaget Team Sky før sesongen. De første månedene har vært preget av uhell. Han pådro seg et brudd i hånden etter en krasj i det australske rittet People’s Choice Classic i januar.

Fredag ettermiddag var det ikke endelig bekreftet at Halvorsen fullfører Tour of Yorkshire. Lørdagens etappe er på 184 kilometer, og går fra Richmond til Scarborough.

Fredag kunne ingen gjøre noe med danske Magnus Cort Nielsen, som parkerte resten av feltet på de siste meterne.