Sport

Zuccas Rangers snudde og vant: - Deilig å få en sånn møkkaseier

Mats Zuccarello mener laget hans vant fortjent.

Mats Zuccarello og New York Rangers vant mot Carolina Hurricanes (Arkivfoto) Foto: Brad Penner, Reuters

I første periode satte Victor Stålberg pucken i mål to ganger for Hurricanes. Midtveis i andre periode reduserte imidlertid Rangers' Nick Holden til 1-2. I siste periode utlignet Rick Nash til 2-2, før Jimmy Vesey scoret og sikret seieren for New York Rangers, som før dette har tapt fire kamper på rad.

– Vi kriger til oss den her, men jeg syns det var fortjent. Vi kjører på i tredje, og vinner kampen. Nå har vi tapt fire kamper på hjemmebane, så det er deilig å bare få en sånn møkkaseier, sa Mats Zuccarello til TV 2 i garderoben etter kampen.

Les også

Kameratens skade forandret Zuccas hockeyhverdag

Mest istid

Mats Zuccarello hadde nær 20 minutter på isen, mest av lagets offensive spillere.

– Jeg merker det i bena at det blir en del minutter, men sånn er det. Det er litt stang ut for meg også nå. Det er surt når man taper, men når man vinner så er det egentlig det samme. Vi skaper mye, og det kommer til å sprette inn en for meg snart også. Det er bare å krige på, mener han.

Han noterte seg imidlertid ikke med scoringer eller målgivende pasninger. Sist gang nordmannen scoret var i 7-2-seieren mot Vancouver Canucks 15. november. Det er sju kamper siden.

– Jeg har vært gjennom sånne perioder før, og jeg er ingen verdensstjerne som forventer å score mål hver kamp, sier han til TV 2 med et smil, og legger til:

– Jeg tenker ikke så mye på det. Vi vinner, og vi ligger bra til. Plutselig har man sju poeng på sju kamper, men jeg har blitt for gammel til å tenke på det. Det viktigste er at man vinner, og gjør jobben sin. Hvis vi vinner 82 kamper i året, så kan jeg godt gå 82 kamper uten poeng.

Lundqvist stengte buret

Med tirsdagens seier har Rangers vunnet de siste tolv kampene mot Hurricanes på Madison Square Garden.

Mye av æren skal lagets svenske keeper Henrik Lundqvist ha. 34-åringen hadde 26 redninger i det som var hans tiende strake hjemmeseier mot Hurricanes.

– Vi trenger å forstå at ikke hver eneste kamp kommer til å ha fire, fem eller seks mål. Alt kommer ikke til å gå vår veg. Jeg tror vi har merket det de siste ukene. Det er mange kamper. Jeg synes vi gjorde en god jobb og vi fikk ikke panikk selv om vi fikk en dårlig start, sa svensken om kampen, ifølge NHL.com.

Les også

Zuccarello: - Vi bryr oss ikke om hva folk skriver og sier

Nytt tap for Martinsen og Avalanche

Colorado Avalanche med Andreas Martinsen på isen gikk på sitt tredje strake tap da de tapte 3-5 hjemme mot Nashville Predators natt til onsdag.

Mikko Rantanen utlignet for Avalanche i den første perioden kort tid etter at Mike Fisher hadde sendt Predators i ledelsen, men i den andre perioden tok bortelaget over.

Viktor Arvidsson og Kevin Fiala sikret 3-1 med tre minutters mellomrom, før Rene Bourque reduserte før den siste perioden.

Der scoret Predators på ny to kjappe med Ryan Johansen og Austin Watson. Mikhail Grigerenko satte inn 3-5, men sluttspurten uteble for hjemmelaget.

Dermed gikk Andreas Martinsen og co. på sitt tredje strake tap. Colorado Avalanche ligger med nest sist i sin avdeling etter ni seirer og elleve tap på 21 kamper.

Martinsen fikk sju minutter og 28 sekunder på isen under onsdagens kamp, men noterte seg ikke for scoring eller assists. (©NTB)

Les mer om

 1. Ishockey

Relevante artikler

 1. SPORT

  Amerikansk storavis om dette svært sjeldne møtet: - Større enn langrenn i Norge

 2. SPORT

  Zucca med målgivende i Rangers-seier

 3. SPORT

  Zuccarello vant den norske duellen etter snuoperasjon

 4. SPORT

  Zucca scoret da Rangers stjal alle poengene: - En ufortjent seier

 5. SPORT

  Senket Zuccarello med ferske 36 sting

 6. SPORT

  To nordmenn scoret i NHL - Zuccarello matchvinner mot Kings