Sport

Bystrøm satser på lørdagen

Kristoffs trofaste hjelper håper å få kjøre for egne sjanser.

TRO TJENER:  ven Erik Bystrøm (t.h.)har vært hjelperytter i 12 av Alexander Kristoffs 15 seiere denne sesongen. Lørdag håper U23-verdensmesteren at han får sjansen til å kjøre for en etappeseier.

HAUGESUND: Etter torsdagens etappe kunne Alexander Kristoff nok en gang takke lagkamerat Svein-Erik Bystrøm for hjelpen han fikk fram mot målgangen. På de to første etappene har Bystrøm ofret seg helt for sin suverene.

Les også

Ny Kristoff-seier i Tour de Fjords: - Følte jeg hadde god kontroll

— Lørdag kan være en etappe som passer meg bra og da håper jeg å få muligheten, sier Bystrøm, som torsdag kjørte i mål i sin egen hjemby , Haugesund.

— Det er alltid spesielt å komme i mål i sin egen hjemby, sier han.

Sliter for Kristoff

Bystrøm har etter overgangen til profflaget Katjusja hatt en solid utvikling. 23-åringen har faktisk deltatt i 12 av Kristoffs 15 seirer denne sesongen.

Fortsetter utviklingen håper han å få kunne kjøre Tour des France i 2017. — Neste år har jeg et håp om å kanskje få kjøre giroen eller vueltaen. Jeg følger Stein Ørns treningsfilosofi og håper å få samme utvikling som Alexander. Da skal jeg bli litt bedre for hvert år og det føler jeg at jeg blir nå, sier Bystrøm.

Les også

  1. Derfor kjører Kristoff Tour des Fjords

  2. Kristoff-seieren ble seersuksess for TV 2

  3. Lagkameratene står i kø for å hjelpe Kristoff

Les mer om

  1. Sykkelritt