60 minutter på 60 sekunder: Oilers slo tilbake med storseier

Knallsterk seier etter landslagspausen.

Oilers sikret en viktig seier tirsdag.

Stavanger Oilers - Frisk Asker 5–1

DNB Arena: Oilers startet tilsynelatende uten krigementaliteten som Gulbrandsen snakker om. Første halvpart av perioden var Frisk Asker, med knapp margin, det beste laget.

Siste halvpart klarte Oilers å feste grepet bedre. I en god periode fikk de uttelling da passningen på tvers satt presist til Forsberg. Han banket den iskaldt opp i nettaket.

Andre periode fortsatte Oilers der de slapp i første. Etter fire minutter utnyttet Søberg et dårlig bytte av Frisk Asker, til stor jubel i DNB Arena sto det plutselig 2–0 på tavla.

Vi fulgte kampen:

Les også

Oilers slo tilbake – feiet tittelkandidat av banen

I en lenger periode fungerte det meget godt for Oilers. Frisk Asker hadde trøbbel med å komme seg ut av egen sone. Til og med da Cornet fikk to minutter i utvisningsboksen, hadde vertene få problemer.

Da Medhus derimot tok en unødvending tominutter for holding, viste Frisk Asker hvorfor de er ligaens nest beste lag i overtall. Med to og et halvt minutt igjen av perioden var det nytt liv i kampen. 2–1.

Det var riktignok til liten nytte Tredje periode startet med lite tempo, men enddte i et fyrverkeri. Oilers hadde full kontroll og vant perioden 3–0.

Les også

Oilers tar grep for å stoppe negativ trend

Først var det Humphries som fikk servert pucken rett etter at Kokkala vant drop i Frisk sin sone, og langskuddet satt i nettet.

Så fikk Søberg straffe etter å ha blitt tatt i det han er alene igjennom. På straffen gjorde han ingen feil. 4–1.

Det arv Søberg som satte spikeren i kista også. Med 57 sekunder igjen på klokka sendte Cornet pucken til Solberg, som igjen setter opp Søberg. 5–1.

Dermed fikk Oilers en viktig opptur, og en strålende start på perioden etter landslagspausen.