Sport

Falt noen plasser

Suzann Pettersen slet som mange av de andre spillerne i tøffe forhold på sisterunden og falt til en delt 11. plass i Orlando

Suzann Pettersen endte til slutt på delt 11. plass.
  • Petter Bøifot

Resultater/livescoreTuttas scorekort Suzann Pettersen endte på en meget god delt 11. plass, men slet i de tøffe forholdene på sisterunden. I sterk vind gikk hun på fem over par etter å ha fått en tidlig birdie, men fikk seks bogeyer etter dette.

Ny stor sjekk

Totalt endte Tutta på to under par. Hun tar med seg rundt 270.000 kroner for innsatsen og har nå spilt inn nesten to millioner de siste tre turneringene.

Dramatisk i toppen

Det så lenge ut til å bli en kamp om seieren mellom Lorena Ochoa og Laura Davies, men begge gikk på kjempesmeller mot slutten. Davies fikk dobbelbogey på det 17. og trippelbogey på det 18. Hun endte på 3. plass på syv under par. Lorena Ochoa fikk to bogeyer og to dobbelbogeyer mot slutten og tok 2. plassen to slag foran.

Vant for andre gang

Dermed kunne Brittany Lincicome juble for karrierens andre seier. Hun avsluttet med en runde på par og vant på 10 under. De vanskelige forholdene førte til at Meena Lees runde på ett slag under par ble dagens beste. LPGA-touren tar pause neste uke, men er tilbake helgen etter. Da spilles Corona Championship i Mexico. --------------------------------- Før runden: Suzann Pettersen ligger an til en ny topplassering på LPGA-touren. Hun er nok for langt bak til å vinne, men en plass blant de fem beste er godt innenfor rekkevidde. Tutta er på delt 7. plass, syv slag under par totalt. Det er tre slag bak 3. plassen. Turneringen ledes av Lorena Ochoa og Laura Davies på 14 under par. Ochoa vil med seier ta over posisjonen som verdensener fra Annika Sörenstam.

Les også

  1. Ny god runde

  2. Ny strålende runde

  3. Med i toppen igjen

  4. - Ga bort seieren

Les mer om

  1. Golf